Fakta

Lærested:
Sted:
Høgskulen i Volda
Studietype:
Lavere nivå
Studieform: Undervisning ved lærestedet
Studietempo: Deltid
Studiepoeng:
30

Informasjon er oppdatert av Høgskulen i Volda

.

Om studiet

Studiet er først og fremst retta mot deg som vil undervise i faget «Mat og helse» i grunnskulen.Ramma for studiet er mat- og helsefaget sine samfunnsoppgåver i arbeidet med å fremje god helse, sosial trivsel og utjamning av sosiale skilnader.Skulefaget «Mat og helse» er både eit teoretisk og praktisk fag, og du skal i samsvar med læreplanen lære å planlegge undervisning som tek vare på begge desse sidene av faget. I studiet vert det lagt vekt på at mat- og helselæraren er ein ressurs for arbeidet med mat og måltid i skulen.

Undervisningsopplegg

Studiet er sett saman av to emne på 15 studiepoeng.Undervisninga er organisert med fysiske samlingar på høgskulen kombinert med nettbasert undervisning.Undervisninga er ein kombinasjon av nettbaserte førelesingar, praktisk arbeid i kjøkkenet på høgskulen og heime, studentpresentasjonar, individuell oppgåveløysing og sjølvstudium. Detaljar vert kunngjort i semesterplanane for dei to emna.Arbeidskrav og vurderingsformer er nærare omtala i dei to emneplanane.

Opptakskrav

Fullført lærarutdanning eller tilsvarande

Opptaksinformasjon

Søknadstype: Åpent for søking Lokalt Høst. Søknadskode: 4050

Alle utdanninger innen